Galerie Art-is-TiC

Wij hebben in onze galerie een prachtige collectie bronzen, stenen en glazen kunstwerken, alles voor een betaalbare prijs. U vindt ons verscholen achter mijn woonhuis op de Lievendaallaan 25 in Zeist, een zijstraat van de Panweg (naast gebouw de Koerier/Kiekeboe). Bekijk hier de volledige routebeschrijving.

Openingstijden galerie

De galerie is elke vrijdag geopend van 14:00 uur tot 18:00 uur. Ook kunt u buiten de openingstijden langskomen op afspraak.

Verkoop

Weet u al wat u wilt aanschaffen? Ga onderaan een afbeelding staan en u krijgt een fotonummer te zien, hiermee kunt u uw vraag/bestelling doorgeven. Als u boven in de afbeelding gaat staan krijgt u details zoals oa de maat te zien, Veel van de producten uit onze galerie kunt u ook bestellen en laten versturen. Neem contact met mij op of breng een bezoek aan de galerie.

Markten

Art-is-TiC staat regelmatig op markten door het hele land. Houd deze pagina in de gaten, misschien zien we elkaar binnenkort bij u in de buurt?

134846

Bezoek galerie tijdens de coronacrisis

Gedurende de ‘gedeeltijke lockdown periode’ zijn wij elke dag geopend op afspraak. Wij zorgen ervoor dat er dan geen andere bezoekers aanwezig zijn. Neem contact op »