Galerie Art-is-TiC

Wij hebben in onze galerie een prachtige collectie bronzen, stenen en glazen kunstwerken, alles voor een betaalbare prijs. U vindt ons verscholen achter mijn woonhuis op de Lievendaallaan 25 in Zeist, een zijstraat van de Panweg (naast gebouw de Koerier/Kiekeboe). Bekijk hier de volledige routebeschrijving.

Openingstijden galerie

De galerie is elke vrijdag geopend van 14:00 uur tot 18:00 uur. Ook kunt u buiten de openingstijden langskomen op afspraak.

Verkoop

Weet u al wat u wilt aanschaffen? Ga onderaan een afbeelding staan en u krijgt een fotonummer te zien, hiermee kunt u uw vraag/bestelling doorgeven. Als u boven in de afbeelding gaat staan krijgt u details zoals oa de maat te zien, Veel van de producten uit onze galerie kunt u ook bestellen en laten versturen. Neem contact met mij op of breng een bezoek aan de galerie.

Markten

Art-is-TiC staat regelmatig op markten door het hele land. Houd deze pagina in de gaten, misschien zien we elkaar binnenkort bij u in de buurt?

134846

Mochten onze openingstijden (vrijdag van 14-18 uur) niet passen dan kunt u ook een afspraak maken voor een ander moment.